Om Louise W. Holt

Hvad vil det sige at være ude af sig selv? Og hvad vil det sige at komme til sig selv? Se sig selv i øjnene – og turde se, hvad vi er tro mod og hvad vi har magt til at handle på i vores liv?

Det er store spørgsmål! Og min erfaring siger mig, at vi ikke kun kan tale os frem til svarene. Handlekraft og livskraft kræver mere end udveksling af ord og tanker. At komme til sig selv kræver mere nuancerede rum. Og det kræver tid.

I mit virke som terapeut inddrager jeg derfor fx klangskåle, enten på eller nær kroppen. Klangmassagen indvirker på nervesystemet og skaber de former for afspændte tilstande der gør, at man overhovedet kan begynde at forholde sig til sig selv og sin livssituation. Udover klangmassage laver jeg også jævnligt klangmeditationer i større grupper.

Oprindeligt er jeg uddannet psykolog/cand.psych. fra Københavns Universitet og har siden 2006 arbejdet som terapeut og supervisor i egen virksomhed samt i Mødrehjælpen. Og siden hen altså uddannet mig til klangmassør ved Nordlys Centret i Silkeborg. Derudover har jeg elsket at fordybe mig i fransk begivenhedsfilosofi og bl.a. undervist psykologer i brugen af Gilles Deleuze’s filosofi.

I sin tid skrev jeg speciale om begivenhedsfilosofi, poesi og psykologisk samtalepraksis. Efterfølgende har jeg bidraget til antologier om bl.a. kvalitative forskningsmetoder og i erhvervsfilosofisk sammenhæng – samt præsenteret mit arbejde med at integrere håndarbejde og terapi på diverse internationale konferencer.

Du kan finde specialet mm. under Kategorier / “FAG tekst” til højre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s